• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

sikat untu rambut sepuluh ewu dirancang kanthi alus ora bisa nyengsarakke permen karet

Katrangan singkat:

Sepuluh ewu sikat sikat rambut nggunakake teknologi taneman kandhel bolongan alun-alun, bulu kaping pindho kanthi kelembutan sing beda-beda, melu ilmu kriptografi, nyebar gigi kanthi lembut, permen karet, lan tekanan permen karet


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet
    jeneng produk sikat untu rambut sepuluh ewu
    Bahan gelang Filamen
    Bahan gagang sikat TPU
    Spesifikasi sikat wulu alus
    Dhiameter sikat 0,127mm
    papan asale jiangsu, China
    Werna selaras
    Jinis sikat diwasa
    toothbrush

    Upgrade riset lan pangembangan, umume inovasi

    Produk kita wis nganyari lan dikembangake kanggo cadangan macem-macem kesenjangan kanggo ngilangi arus balik. Nggunakake teknologi taneman kandhel ing bolongan alun-alun gedhe, resik lan aman nalika nyikat.

    Nangani sikat kualitas

    Genggaman sikat sing dirancang adhedhasar prinsip ergonomik, sing bisa dipasang ing telapak tangan kanthi genggeman sing nyaman. Ngirit tenaga, fleksibel lan kepenak digunakake.

    toothbrush

     Keterangan Produk :

    Kauntungan produk; sepuluh ewu kerapatan tinggi lan bulu sing kepenak, efisiensi dhuwur lan multi fungsi, rasa katun, filamen sikat sing paling alus, ukurane 0,127mm. Alus lan alus banget, rambut alus alus kaping pindho, bungkus untu alon-alon, pijet permen karet tanpa nyebabake permen karet. Sikat sikat dikencengi kanggo nggedhekake permukaan kontak karo permukaan waos, lan reresik luwih akeh.

    Manungsa waé :

    Ati-ati nggunakake sikat untu Kanggo tahan lama sikat untu lan kanggo kesehatan sampeyan, elinga garing sikat untu saben sampeyan nyikat untu. Sawise nggunakake sikat untu sajrone sawetara wektu, bakal nglumpukake akeh bakteri, jamur lan mikroorganisme. Sawise nyikat untu, lebokake sikat untu ing kran banyu lan guncang saring kanggo reresik, banjur pasang sikat untu dadi garing. Nalika masang macem-macem sikat untu, aja nganti tutul liyane supaya virus flu utawa flu ora nyebar ing sikat untu. Nginstal rak ing omah sing bisa nempatake sikat untu kanthi vertikal ora regane akeh, nanging luwih becik kanggo kesehatan kabeh kulawarga.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita