• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Sikat untu sing amba wernane alus

Katrangan singkat:

Sikat untu sing amba iki nggunakake sikat rambut lan bulu spiral, sing efek antibakteri. Bulu empuk sing beda-beda dicampur, alus lan kuat, lan bisa uga duwe pengaruh kanggo mutihake, ngresiki permen karet, lan pijet.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet
    jeneng produk Sikat untu sing amba
    Bahan gelang Pbt
    Bahan gagang sikat TPU
    Spesifikasi sikat wulu alus
    Dhiameter sikat 0,18mm
    papan asale jiangsu, China
    Werna selaras
    Jinis sikat diwasa

    Sikat untu sing amba iki nggunakake sikat rambut lan bulu spiral, sing efek antibakteri. Bulu empuk sing beda-beda dicampur, alus lan kuat, lan bisa uga duwe pengaruh kanggo mutihake, ngresiki permen karet, lan pijet.

    color

    rincian produk : Desain awak jembar sing inovatif

    Werna opsional

    Tambah 150% ing permukaan sing resik 

    + 30% Bulu mewah lan kandhel, ningkatake efisiensi

    -10% Kandel sirah sikat kanggo ngresiki luwih jero

     48 bolongan liyane Pijet sutra alus kanggo tuwuh permen karet

    Genggaman sikat ergonomis

    Desain gandum ing genggeman,

    Gampang ditahan lan luwih gampang

    Kauntungan produk :

    Sikat untu sing amba bisa nambah area kontak karo untu. Nalika isih nggunakake sikat untu tradisional, sampeyan mung bisa nutupi rong untu ing baris ndhuwur utawa ngisor. Mbuwang wektu lan kerja keras, sanajan sikat ora rata. Ganti sikat untu sing amba kanthi 14% endhas, lan sampeyan bisa nyikat loro larik untune bebarengan. Ngirit wektu ngumbah sing larang regane lan nggawe reresik luwih rata. Kauntungan liya saka endhas sing amba yaiku bisa uga pijet permen karet nalika ngresiki untu. , Kita nggunakake bulu pbt. Nalika njamin elastisitas lan empuk, bulu PBT bisa ngresiki kesenjangan ing antarane permen karet. Tingkat panyerepan banyu luwih murah, kacepetan pangatusan cepet, lan bakteri ora gampang dikembangake. Ing tengah-tengah gagang sikat lan sisih tengah lan ngisor mburi diambung nganggo bantalan karet alus, kanthi pola anti-selip, supaya sampeyan bisa ngencengi untune kanthi luwih kuat.

    Rekomendasi
    1. Aja nggunakake kekuwatan nalika nyikat untu kanggo ngindhari masalah kayata abrasi enamel untu lan karusakan permen karet.
    2. Wong sing beda duwe bakteri oral sing beda. Kanggo nyegah pertukaran cairan awak lan bakteri, ora disaranake nyampur sikat untu. Apamaneh yen ana tatu ing tutuk, gampang nandhang penyakit kekebalan utawa penyakit infeksi tartamtu.
    3. Bulu wis rusak lan deformasi, kemampuan ngresiki bakal dikurangi sithik. Umume, siklus sikat sikat sikat yaiku 3-4 wulan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita