• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Sikat untu areng bambu sing tajam

Katrangan singkat:

Sikat untu areng pring diwenehi jeneng sawise nambah areng pring menyang wulu. Werna beda karo sikat untu tradisional. Amarga wulu ditambah karo areng b ion ion C sing diekstrak saka areng pring, warnane ireng alam. Bioteknologi iki wis diakoni. Digunakake minangka sikat untu kanggo nahan napas lan masalah lisan liyane.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet
    jeneng produk sikat untu areng pring
    Bahan gelang Filamen areng pring
    Bahan gagang sikat pp + tpr
    Spesifikasi sikat wulu alus
    Dhiameter sikat 0,18mm
    papan asale jiangsu, China
    Werna selaras
    Jinis sikat diwasa

    rincian produk

    0,18mm Rambute runcing runcing

    Kepala sikat sing dipilih kanthi tliti, kanthi filamen sing cendhak, ngresiki celah ing antarane untu, kanthi permukaan lengkung sing unik, nggawa pengalaman ngresiki untu anyar

    toothbrush222
    bamboo

    Partikel areng bambu

    Arang bambu sing berkualitas tinggi diolah dadi bubuk bubuk, sing duweni kapasitas adsorpsi sing kuat lan bisa nyedhot residu panganan lan bau. Bisa nggawe bulu dadi garing kanthi cepet, tetep resik, aman lan higienis

    katrangan produk:
    Werna beda karo sikat untu tradisional. Amarga wulu kasebut ditambah karo areng b, ion aktif C sing diekstrak saka areng pring, warnane ireng alam, sing khas lan kebak kapribadian.
    Ion aktif C areng bambu yaiku atom C super-energi super berlian kanthi struktur jaringan sing diekstrak saka areng bambu ing suhu dhuwur lan tekanan tinggi, lan nggunakake teknologi teknologi tinggi kanggo nggabungake ion aktif C bara karo bulu kanggo ngasilake adsorpsi, kelembapan super resistensi, kontrol asor lan kemampuan Antibacterial, uga bisa nerbitake sinar infra merah lan ion oksigen negatif. Dikenal minangka penjaga kesehatan ing abad kaping 21. Iki digunakake kanthi wiyar ing pirang-pirang bidang saben dinane masarakat.

    Kaluwihan:
    Dhiameter ndhuwur bulu yaiku 0.18mm, 8, sing bisa ngresiki sendhi gingival lan sendi gigi sing ora bisa diakses sikat gigi biasa, mbusak kalkulus gigi lan plak gigi, nambah daya reresik sikat gigi, nyuda tingkat kedadeyan saka periodontitis, lan aja cilaka enamel lumahing waos, kanggo nglindhungi kesehatan lan karesikan untu.
    Proses nyikat untu uga proses masukan permen karet kanthi ndhuwur bulu cilik. Yen dibandhingake karo sikat untu biasa, sikat untu areng bambu bisa nyuda tekanan ing gingiva lan nyuda fenomena kemerahan lan pembengkakan gingiva.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita