• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

oem alus sikat sikat sikat untu

Katrangan singkat:

Produk iki bisa disetel kanthi macem-macem warna, lan sikat rambut apik banget, sing bisa nembus rongga lisan kanthi fleksibel. Bulu sikat untu alus disusun kanthi rapi, sing bisa ngresiki celah kasebut kanthi jero


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet
    jeneng produk sikat untu alus
    Bahan gelang Filamen
    Bahan gagang sikat pp + tpe
    Spesifikasi sikat wulu alus
    Dhiameter sikat 0,18mm
    papan asale jiangsu, China
    Werna selaras
    Jinis sikat diwasa

    katrangan produk:
    Kepala sikat produk iki apik banget, rambut alus lan kerapatan dhuwur, disusun kanthi rapet kanggo ngresiki untu. Filamen sikat lancip lan alus, nyebabake tekanan Aijie anyar. Gagang sikat macem-macem, lan desain non-slip aman lan intim digunakake.

    Cara sing bener kanggo nyikat untu
    "Cara pick-and-brush": Lebokake pucuk sikat sikat gigi ing persimpangan permen karet lan mahkota, pencet rada ing arah untu (pijet permen karet), sikat untu ndhuwur saka ndhuwur mudhun, lan untu ngisor saka ngisor munggah; untu ngarep Saka sisih njero, jupuk sikat gigi ing ilat sing madhep arah permukaan oklusal; sikat lumahing njero, njaba lan oklusal ing pucuk waos. Minangka kanggo wektu sikat, umume 3 menit luwih becik, saengga cukup wektu kanggo nyikat kabeh bagean untu. Sawetara wong ing sanjabane China wis ngusulake "telung telu telu sistem" nyikat sikat untu, yaiku nyikat untu sajrone 3 menit sawise 3 dhahar, lan nyikat untu suwene 3 menit saben wektu. Mesthine, nyikat untu esuk lan sore lan mbilas cangkeme sawise mangan umume cukup. Cekakipun, nguwaosi cara nyikat kanthi efektif bisa nglindhungi untu lan jaringan periodontal, supaya untu bisa menehi kesehatan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita