Bedane ing wulu sikat untu sing alus lan alus

Dibandhingakekanthi sikat untu sing atos, sikat sikat sikat alus ora mbebayani untu lan entuk akeh konsumen. Ayo goleki maneh prabédan ing antarane sikat untu sing alus lan hard, lan cara nggunakake sikat untu sing alus.
Apa bedane sikat untu sing alus lan sikat untu sing atos
   1. Bedane sikat untu alus lan sikat untu sing atos
   Bedane sing paling jelas antara sikat untu sing alus lan sikat untu sing alus yaiku tekstur bulu. Sikat sikat untu sing alus bisa ngrusak enamel ing lumahing untu. Kajaba iku, sethithik ati-ati uga bisa ngrusak permen karet. Umume wong mung kudu tuku sikat untu sing lembut. Nanging kanggo ngilangi rereget saka untu, efek kasebut padha karo nggunakake sikat untu sing atos utawa alus. Sing paling penting nalika nyikat untu yaiku nyikat untu ing posisi sing pas.
 Kajaba iku, sikat untu sing alus utawa alus, ngumbah sikat untu sawise saben dienggo, lan uapen udan sabisa supaya garing lan resik.

   2. Cara nggunakake sikat untu alus
   1. Bulu sikat untu kudu dilebokake ing sudhut 45 derajat kanthi sisih ndhuwur untu, dilebokake kanthi diagonal lan ditekan alon-alon ing persimpangan gulu lan permen karet gigi, sikat vertikal ing sadawane untu interdental, lan puterake bulu kanthi alus.

  2. Aja nggunakake kakehan meksa nalika nyikat untu. Sikat saka ndhuwur menyang ngisor nalika nyikat untu ndhuwur lan saka ngisor nganti ndhuwur nalika nyikat untu ngisor. Sikat bolak-balik, resik ing njero njaba.
  3. Sampeyan kudu nyikat untu lan mbilas cangkeme esuk lan sore. Yen bisa, sikat untu langsung sawise mangan. Penting banget kanggo nyikat untu sadurunge turu. Sikat untu kanthi ora kurang saka 3 menit saben wektu.
4. Pilih sikat untu sing pas. Sikat untu kudu sikat untu kesehatan. Bulu kudu alus, lumahing sikat rata, endhas sikat cilik, lan bulu dibunderake. Sikat sikat gigi iki kanthi efektif bisa ngilangi plak gigi tanpa ngrusak untu lan permen karet.
        5. Sawise saben sikat, wisuh sikat untu, lebokake sikat sikat ing cangkir, lan lebokake ing papan sing adhem lan garing. Sikat untu anyar kudu diganti saben 1 nganti 3 wulan. Yen bulu wis kasebar lan ditekuk, kudu diganti wektu.


Wektu kiriman: Aug-27-2020