Cara milih sikat untu bocah

Akeh wong tuwa sing bakal ngolah kebiasaan anake nyikat untu wiwit cilik, mula kapan bocah kudu sikat untu sing luwih apik? Sikat sikat gigi apa sing kudu dipilih? Apa pancegahan nalika milih sikat untu bocah? Ayo bareng dina iki: Cara milih sikat untu bocah

tooth

Ayo goleki wektu nalika bayi wiwit sikat. Nalika bayi umure udakara 2 taun, untu ndhuwur lan ngisor umume dawa. Ing wektu iki, ibu sing ati-ati kudu budidaya nyikat bocah lan tuku sing cocog kanggo bocah kasebut. Sikat untu.
Nalika milih sikat untu bocah, sing pertama bisa dideleng yaiku empuk bulu sikat untu. Sikat untu bocah kudu digawe alus sabisa. Aja nggunakake bulu medium lan hard. Bulu medium lan abot bakal ngrusak lelembut bocah. Permen karet
Kajaba iku, priksa manawa pucuk sikat untu bocah sing dipilih kanggo bocah cilik, ora amba, amba ora gampang muter kanthi fleksibel ing cangkeme bocah yen cilik banget, lan pucuk cilik bisa dadi Area sing luwih gedhe Nyikat.
Uga ana masalah nangani. Amarga tangan cilik bocah kasebut cukup cilik, aja milih gagang sing cilik banget, nanging gagang sing luwih kenthel, sing bakal nulungi bocah nalika nyikat untu. Nalika tuku sikat untu, coba nggawa anak sampeyan kanggo referensi.

Banjur ana wektu ganti sikat untu bocah. Disaranake diganti saben 3-4 wulan, tinimbang ngenteni nganti sikat sikat sikat gigi utawa gulung. Mesthine, yen sikat sikat untu ditekuk utawa tiba sajrone 3 wulan, banjur Ganti langsung.


Wektu kiriman: Aug-27-2020