• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Sikat sikat gigi nano kluwarga sing apik kanggo omah

Katrangan singkat:

Sikat sikat gigi nano yaiku sikat untu kanthi sawetara sifat khusus sing digawe nggunakake teknologi sintetis nano. Iki nduweni karakteristik elastisitas, kenceng lan alus. Luwih alus lan luwih elastis tinimbang bahan nilon filamen sikat gigi tradisional lan nglindhungi permen karet lan enamel.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet
    jeneng produk  sikat untu nano
    Bahan gelang Filamen
    Bahan gagang sikat TPU
    Spesifikasi sikat wulu alus
    Dhiameter sikat 0,127mm
    papan asale jiangsu, China
    Werna selaras
    Jinis sikat diwasa

     

    katrangan produk

    Sikat sikat gigi nano nuduhake sikat untu kanthi sawetara sifat khusus sing digawe dening teknologi sintesis nano. Teknologi nano-antibakteri lan bahan nano-antibakteri bisa nyandhet tuwuhing bakteri sing mbebayani ing ndhuwur sikat untu sajrone digunakake saben dina, saengga bakteri angel urip.

    Kauntungan produk

    Teknologi nano-antibakteri lan bahan nano-antibakteri bisa nyandhet tuwuhing bakteri sing mbebayani ing ndhuwur sikat untu sajrone nggunakake saben dinane, saengga bakteri angel urip. Ion aktif arang-grade bambu, adsorpsi super lan dekomposisi, kemampuan tahan lembab, mbantu njaga sikat sikat gigi, nyuda kemungkinan reproduksi bakteri, ngilangi noda, plak gigi, untu sing sehat lan putih.

    2Bulu karet alus elastis luwih alus lan luwih elastis tinimbang bahan nilon filamen sikat gigi tradisional, lan luwih apik nglindhungi permen karet lan enamel. Pijet permen karet ora gampang deformasi, lan ora bakal kaya bulu sing deformasi. Sawise deformasi, kawat horisontal bakal miring lan tusukan permen karet lan mukosa oral.

    Kepala lan sikat rambut karet alus nggunakake teknologi cetakan siji-wektu, nembus sikat gigi nilon kanthi rambut pucet, lan dipoles, mula jamur lan bakteri ora bisa didhelikake, supaya bisa njaga kebersihan antibakteri. Nalika nyikat untu, bakal ngresiki lapisan ilat, ngilangi luwih akeh rereget, ngresiki dobel, lan ambegan luwih seger.






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita