• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Polymer tpu sikat sikat sikat gigi nglindhungi permen karet

Katrangan singkat:

Sikat sikat gigi tpu digawe nganggo bulu polimer generasi anyar lan teknologi cetakan unik. Bulu duwe pucuk bunder lan sentuhan alus. Iki ngrawat permen karet lan nggawa pengalaman sikat sikat.

 

 


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet
    jeneng produk Polymer tpu sikat sikat sikat gigi
    Bahan gelang Wulu TPU
    Bahan gagang sikat TPU
    Spesifikasi sikat wulu alus
    Dhiameter sikat 0,20mm
    papan asale jiangsu, China
    Werna selaras
    Jinis sikat diwasa

    Pambuka produk:

    Bulu sikat sikat tpu kita digawe saka bulu menara sing dipisahake, dikombinasikake karo teknologi cetakan unik, rambut alus lan alus kanggo tutul, menehi spa ing growong lisan. Desain umume seger lan sederhana, kepenak lan loman

    Apa sikat untu sing alus bisa ngresiki untu?

    Analisis: Yen sikat sikat untu alus banget, bisa uga ora bisa diresiki, nanging yen wulu angel banget, bakal gampang ngrusak permen karet. Khusus, pilihan sikat untu kudu adhedhasar kahanan individu. Umume, pasien kanthi penyakit periodontal kudu milih sikat untu sing alus kanggo ngresiki periodontal, dene sing ora duwe penyakit periodontal bisa milih sikat untu kanthi kekerasan moderat.

    Nano-filamen molekul kerapatan dhuwur: 

    bulu polimer, filamen alus, mbantu ngresiki permukaan waos, mulihake rong atus asli, njaga cangkeme seger lan sehat

    阿帕齐2详情页_WPS图片
    Brush handle

    Nangani non-slip ergonomis :

    Desain pegangan sikat sing dudu slip, sing cocog karo ergonomis, genggeman sing nyaman lan gampang operasi

    Cekelan sikat tekstur sing nyenengake :

    Desain sing sederhana, nyuntikake rasa mode ing urip, lan ing wektu sing padha mbantu nyepetake kekuwatan sikat kanthi fleksibel kanggo nyegah kekuwatan sing gedhe banget saka ngrusak

    Brush handle

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita