• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Pasangan filamen sikat sikat sikat sikat rambut

Katrangan singkat:

Sikat sikat gigi pasangan iki khusus disesuaikan karo rong kepala sikat sing bentuke setengah ati, sing digabung dadi pola sing bentuke ati. Sikat sikat dirancang karo Xiaoqiao, sing gampang lan fleksibel kanggo ngresiki untu ing pojok


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet
    jeneng produk Sikat sikat untu
    Fitur Resik, lindhungi permen karet
    Bahan gagang sikat TPU
    Spesifikasi sikat wulu alus
    Dhiameter sikat 0,01mm
    papan asale jiangsu, China
    Werna selaras
    Jinis pasangan
    toothbrush22

    Wulu sutra alus 0,01mm

    Dhiameter tip saka filamen sikat sing sithik 0,01mm ora mung bisa ngresiki reregetan ing lumahing untu, nanging uga nembus menyang sulcus gingival lan spasi interdental; filamen sikat alus ngrawat permen karet, nggawe saben untu murni lan bening kaya katresnan tanpa nuwuhake rereged.

    desain prasaja

    Genggaman sikat nganggo warna ireng lan putih klasik, desainane ringkes lan kepenak, lan kabeh awak digawe saka plastik kelas panganan, sing kepenak dienggo

    toothbrush2

    Kepiye cara nyikat untu kanthi bener?
    Disaranake ganti sikat untu suwene telung wulan. Sikat sikat sikat gigi saya suwe, rambut bakal luwih gampang dipakai lan miring lan kemampuan reresik bakal mudhun. Sanalika, sirah sikat uga minangka papan kanggo bakteri.
    1: Bulu lan untu cenderung kanthi sudut 45 °, tekanan alon-alon, sikat 4-6 kali kanthi horisontal lan sikat vertikal.
    2: Geser sisih njaba untu ndhuwur lan ngisor, banjur sikat sisih njeron untu, obah sikat untu lan bolak-balik.
    3: Sikat lumahing mamah, lebokake sikat untu, goyangake sikat sikat gigi sakdurunge, lan ngresiki untune kanthi tliti.
    4: Sikat mburi gunung kanggo pencet, sampeyan kudu nyikat sisih ngarep sikat saka njero metu.
    5: Pungkasan, sikat ilat, sikat alon-alon saka pangkal ilat menyang pucuk ilat kanggo ngilangi lapisan ilat lan mbusak bakteri.
    6: Sikat untu kanthi kualitas dhuwur telung menit saben wektu supaya ambegan bisa seger.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita