• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Omah antibakteri sikat gigi spiral areng

Katrangan singkat:

Bahan kasebut digawe saka sutra alus lan rambut alus. Fungsi utamane yaiku ngresiki, nutupi lidah lan ngresiki permen karet. Filamen sikat untu areng pring ngemot partikel karbon aktif kanggo perawatan jero lan ngresiki permen karet


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet
    jeneng produk Sikat untu spiral areng
    Bahan gelang Kawat karbon
    Bahan gagang sikat pp + tpr
    Spesifikasi sikat wulu alus
    Dhiameter sikat 0,01mm
    papan asale jiangsu, China
    Werna selaras
    Jinis sikat diwasa

    Kawat sikat spiral sing diimpor: bulu multi-amba bisa nambah area kontak karo permukaan waos lan mbantu ngresiki permukaan waos
    Bulu keras medium: rambut alus lan alus luwih gampang ngresiki plak sing wangkal tanpa ngrusak permen karet
    Non slip slip: desain streamline, gagang fleksibel lan nyaman.

    Fungsine sikat untu areng
    1. Kekuwatan anti-kelembapan, antibakteri lan pemutih unik
    Bulu digawe saka areng bambu sing alus lan alus. Yen dibandhingake karo bulu biasa, dheweke duwe kekuatan tahan lembab, anti-bakteri, lan adsorpsi sing luwih kuwat, sing bisa njaga rambut garing lan nyuda kemungkinan reproduksi bakteri. Bulu uga ngemot ion aktif areng bambu C, sing bisa nerbitake ion oksigen negatif lan sinar inframerah, kanthi gampang nemplekake plak ing permukaan gigi, lan nggawe untu luwih sehat lan putih.
    2. Mbusak plak untu kanthi gampang
    Bulu ngemot ion aktif areng bambu C, sing bisa gampang nyerep plak ing lumahing untu, supaya untu sehat lan putih. Dhiameter pungkasan wulu areng pring sing alus banget luwih cilik tinimbang wulu biasa, lan bisa nembus ing jurang sing ora bisa disentuh rambut biasa. Bulu areng pring sing alus lan nresep super nglindhungi permen karet saka karusakan.
    3. Tenaga pembersih super
    Kepala sikat untu cilik luwih gampang nutul lumahing waos, nambah gesekan, lan gampang nambah tenaga reresik. Miturut pamriksa lan verifikasi dening lembaga berwibawa: kemampuan ngresiki sikat untu areng pring yaiku 10 kali lipat saka sikat untu biasa.

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita