• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Sikat untu bambu nggunakake kawat nilon pbt

Katrangan singkat:

Kawat nilon berkualitas tinggi ora ngrusak permen karet, kanthi komprehensif ngrawat kesehatan permen karet, lan ora gampang tiba. Kepala sikat nggunakake desain ilmiah lan modis kanggo ngimbangi kekuwatan tangan lan nyingkiri karusakan ing permen karet. Gagang sikat sikat bambu, perlindungan lingkungan, mode, gagang sederhana, gagang kenthel, cocog kanggo desain sawit.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet
    jeneng produk Sikat untu pring
    Bahan gelang pbt
    Bahan gagang sikat Pring
    Spesifikasi sikat wulu alus
    Dhiameter sikat 0,127mm
    papan asale jiangsu, China
    Werna selaras
    Jinis sikat diwasa

    Sikat untu bambu, kaya jenenge, digawe saka pring, sing nduweni ciri kateguhan, tahan aus, alus lan alus.
    tekstur bahan
    Sikat tangan: nggunakake bahan baku pring sing unggul saka asale ekologis asli
    Rambut sikat: rambut rerumput komposit ijo sing bisa degradable

    Fitur produk: 1. Ora ana karusakan ing permen karet lan enamel: bulu PBT sing ngemot karbon alus lan duwe struktur rambut kaping pindho ilmiah. Bulu sing apik banget ing lapisan njero bisa nembus menyang untune tanpa nyebabake permen karet lan enamel; lapisan njaba bunder Wulu endhas bisa nyopot tartar ing lumahing untu. 2. Ora ana deformasi, abrasi murah, panggunaan nilai: Bulu PBT sing ngemot karbon duwe daya tahan sing apik, tahan cahya, tahan panas, resistensi abrasi lan stabilitas dimensi, lan ketahanane uga unggul banget, lan elastisitas ora kena pengaruh pengaruh asor. 3. Ngilangi ambegan ala lan nyegah tuwuh bakteri: Unsur karbon sing ditambahake ing garis sikat nduweni akeh struktur microporous lan kekuatan adsorpsi sing kuwat, sing sacara efektif bisa ngilangi ambegan ora enak lan nyegah tuwuh bakteri. 4. Pijet permen karet kanggo ningkatake kesehatan permen karet: Bulu PBT sing ngemot karbon nahan sinar inframerah lan ion negatif sing unik sing diluncurake dening karbon, lan kanthi efektif pijet permen karet kanggo ningkatake kesehatan permen karet.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita