• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Sikat sikat untu

Katrangan singkat:

Sikat sikat untu kita bisa disesuaikan: warna, gaya, bahan, lsp. Kita wis pirang-pirang taun mitra sing berpengalaman lan stabil, peralatan produksi canggih, karyawan sing berpengalaman lan sistem transportasi sing stabil.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet
    jeneng produk sikat untu
    Bahan gelang pa1010
    Bahan gagang sikat Pring / pp
    Spesifikasi sikat wulu alus
    Dhiameter sikat 0,127mm
    papan asale jiangsu, China
    Werna selaras
    Jinis sikat diwasa

    kauntungan:
    Kateguhan kuwat lan tahan nyandhang, ketahanan sing unik; alus lan alus
    Bagian salib bulu bambu ditutupi pori-pori elips gedhe lan cilik, sing bisa nyedhot lan nguap banyu kanthi cepet.
    Polifenol teh campuran ing bulu komposit bisa mateni bakteri asam laktat lan bakteri karies gigi liyane sing ana ing celah kasebut. Iki duwe efek nyandhet kegiatan polimerase glukosa, saéngga glukosa ora bisa polimerisasi ing permukaan bakteri, saéngga bakteri kasebut ora bisa koloni ing untu lan ngganggu proses pembentukan karies.

    Nyikat untu minangka cara penting kanggo njaga kebersihan mulut. Nyikat untu saben dina minangka kebiasaan kebersihan sing apik. Nguasai cara sikat sing bener bisa ngilangi plak lan rereget alus. Kanthi bantuan efek pijet sikat untu, bisa nambah sirkulasi getih jaringan permen karet lan keratosis jaringan epitel, Sing mbantu ningkatake pertahanan jaringan periodontal nglawan iritasi lokal lan njaga kesehatan permen karet. Cara nyikat kanthi bener yaiku "metode ngethok": Lebokake pucuk sikat sikat gigi ing persimpangan permen karet lan mahkota, pencet rada sadawane arah untu (pijet permen karet), sikat untu ndhuwur saka ndhuwur mudhun, lan untu ngisor saka ngisor. Sikat munggah; untu ngarep disikat saka sisih njero, kanthi sikat untu ngadeg ing ilat sing madhep ing permukaan oklusal; lumahing njero, njaba lan oklusal ing pucuk untu kudu disapu. Minangka kanggo wektu sikat, umume 3 menit luwih becik, saengga cukup wektu kanggo nyikat kabeh bagean untu. .

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita