• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Sikat sikat Bambu Lembut sing ramah lingkungan

Katrangan singkat:

Sikat untu bambu ekologis nggabungake perlindungan lingkungan lan antibakteri, sing cocog karo konsep konsumsi ekologis para konsumen modern. Tekstur pring saka sikat untu pring kasebut dhewe tahan banget. Nggunakake pring minangka bahan baku, nduweni wewangian irung bening alami, lan ramah lingkungan lan biodegradable.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet
    jeneng produk Sikat untu pring
    Bahan gelang nilon Filamen
    Bahan gagang sikat Pring
    Spesifikasi sikat wulu alus
    Dhiameter sikat 0,18mm
    papan asale jiangsu, China
    Werna selaras
    Jinis sikat diwasa / bocah

    Materi
    Gagang sikat: Gunakake pring moso bermutu saka asale ekologis asli
    Bristles: bulu bungkus serat ijo sing bisa terbentuk bisa dibentuk
    kauntungan
    Tangguh sing kuwat lan tahan abrasi, ketahanan sing unik; alus lan alus
    Bagian silang rambut ditutupi pori-pori oval sing gedhe lan cilik, sing bisa nyedhot lan nguap banyu kanthi akeh.
    Campuran polifenol teh ing bulu senyawa ngemot bakteri asam laktat lan bakteri karies gigi liyane sing bisa mateni bakteri asam laktat lan bakteri karies gigi liyane sing ana ing untune. Iki duwe efek nyuda kegiatan polimerase glukosa lan nyegah glukosa polimerisasi ing permukaan bakteri, saengga bakteri kasebut ora bisa implan ing untune. , Supaya proses pembentukan karies diganggu.
    Fitur
    Iki minangka sikat untu sing bisa biodegradable, sing cocog karo sarat ijo, proteksi lingkungan lan karbon sithik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita