Babagan Kita

bee523d63ebb4968fd2928824175e73

Kita wis nggawe produk kecantikan kanggo sampeyan

We are Enyuan Travel Products Co., Ltd. Kota Huaian, Provinsi Jiangsu, China. Iki minangka perusahaan skala besar khusus kanggo produksi lan penjualan produk perawatan oral. Perusahaan kasebut didegake ing taun 2017. Sawise luwih saka telung taun kerja keras lan pembangunan, dheweke wis duwe kekuwatan sing kuat. Saiki duwe tim produksi sing trampil lan bisa, lan macem-macem produk diekspor menyang negara manca negara. Nduwe akeh pengalaman dagang asing lan perpustakaan produk. Produk perusahaan kalebu kabeh sikat sikat plastik, sikat untu pring, scrapers ilat, sikat interdental, sikat untu pakai, lsp.

manufacturer

Perusahaan iki jembaré 5.000 meter persegi, sing jembaré konstruksi luwih saka 4.000 meter persegi. Ana luwih saka 100 karyawan. Perusahaan saiki duwe 40 mesin produksi sikat untu. Telung puluh mesin produksi sikat sikat plastik lan seri fasilitas produksi keamanan sing gegandhengan. Sawetara garis produksi dibentuk. Produksi sikat untu saben dina bisa nganti 200.000. Output tahunan sikat untu rampung tekan 50 yuta.

factory
aee0b40656e81e685d80411f597cc11

Wiwit taun 2018, kanggo nanggepi larangan plastik Eropa, perusahaan kami wis nyetel arah industri internal perusahaan kanthi tepat wektu, fokus ing sikat untu sing ramah lingkungan sing digawe saka pring. Perusahaan wiwit ngenalake lini produksi sikat untu maju internasional, lan terus nganyari mesin lan nyetel lini produksi. Mung kanggo ngasilake produk lisan sing luwih apik. Ing rong taun kepungkur, perusahaan kasebut bisa ngasilake luwih saka 40 jinis sikat untu lan sikat interdental lan produk gigi liyane. Produk kasebut didol menyang njaba lan entuk pujian saka para pelanggan. Urutan sikat untu pring taunan bisa nganti luwih saka 20 yuta.

Perusahaan kasebut mesthi nganut filosofi bisnis "inovasi realistis, kualitas dhisik". Komitmen kanggo ngasilake sikat untu sing luwih apik kanggo konsumen.
Kita wis nggawe produk kecantikan kanggo sampeyan!