BabaganKita

Huaian Enyuan Tourist Products Co., Ltd.

Huai'an Enyuan Tourist Products Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing produksi lan pamroses produk sikat untu, utamane kalebu seri sikat untu lan atusan produk liyane. Produk utama: sikat sikat plastik, sikat untu palsu, pengikis ilat, sikat interdental, sikat gigi bambu, lsp. Standarisasi lan lengkapake sistem manajemen mutu. Pabrik perusahaan kasebut jembaré luwih saka 4.000 meter. Ana luwih saka 80 buruh.

PAWARTA

brush
  • Bedane ing wulu sikat untu sing alus lan alus

    Yen dibandhingake karo sikat untu sing atos, sikat sikat sikat alus ora mbebayani untu lan entuk akeh konsumen. Ayo goleki maneh prabédan ing antarane sikat untu sing alus lan hard, lan cara nggunakake sikat untu sing alus. Apa bedane sikat untu alus a ...

  • Cara milih sikat untu bocah

    Akeh wong tuwa sing bakal ngolah kebiasaan anake nyikat untu wiwit cilik, mula kapan bocah kudu sikat untu sing luwih apik? Sikat sikat gigi apa sing kudu dipilih? Apa pancegahan nalika milih sikat untu bocah? Ayo bareng dina iki: Cara milih chi ...

news
  • Cara milih sikat untu

    Kaping pisanan, nalika tuku cangkir obat cuci mulut, sampeyan kudu menehi perhatian marang desain fungsional sikat sikat gigi, sing diterangake ing telung langkah ing ngisor iki. Kaping pisanan, kita kudu menehi perhatian marang bentuk desain sikat sikat untu, kayata desain bentuk gelombang, sing cocog karo ...

PRODUK LEBIH LANJUT

foot